Instalimet elektrike ne zbatim...

Duke studiuar ecurine e projektit qe marrim ne dore, parashikojme se si do te rezultoje perfundimi i ketij instalimi. Ne kemi pare te arsyeshme per te ndare Instalimet Elektrike ne disa faza qe u pershtaten dhe fushave te tjera te inxhinierise se ndertimit apo asaj mekanike, sic jane Ndertimet e mureve, Suvatimeve, Lyerjes si jashte dhe brenda objektit, Instalimeve te paisjeve te kondicionimit dhe atyre hidraulike. Duke pare ecurine e ndertimit te objektit, Ne procedojme paralelisht me Instalimet Elektrike ne menyre qe te mos kete mosperputhje dhe perplasje te cilat kane vlere ekonomike jo te vogel.


Ne ju keshillojme qe ne momentin qe merrni ne dore per te zbatuar Projekte te ndryshme nga firma te tjera, te konsultoheni njehere me Ne ne menyre qe te keni nje instalim sa me funksional dhe modern. Ju ofrojme cilesine dhe shpejtesine qe pake firma ne tregun shqiptar mund ta ofrojne. Ne kete faqe mund te shihni nje pjese te objekteve qe u kemi realizuar instalimet elektrike. Me shume »

    

    

   

Kompania jone ju ofron mundesine per te pare online nje pjese te projekteve te perfunduara. Tek paneli i mesiperm keni te afishuar ne renditje sipas dates se perfundimit te projektit disa nga me te rendesishmet. Per te pare projektin e deshiruar, klikoni tek teksti "Shiko Projektin >>" dhe menjehere do t'iu shfaqet nje faqe tjeter ku mund te shihni deri ne detajin me te vogel projektin e hapur. PROJEKTET JANE PRONE E STUDIO ''KEJSI-05'' sh.p.k. DHE SIPAS LIGJEVE NE FUQI MBI PRONEN INTELEKTUALE NUK MUND TE KOPJOHET, DOREZOHET DHE SHFRYTEZOHET PA AUTORIZIMIN TONE.


Copyright © Kejsi-05, Te gjitha te drejtat jane te rezervuara.

Indeksi   |   Historiku   |   Projekte   |   Instalime   |   Kontakt